TopBottom
Soru ve görüşleriniz için : e10mami@hotmail.com

Converse All Star Shoes Models 2013

Posted by mam at 14 Ağustos 2012 Salı
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Yaşam hayatın bir parçası.Yaşamı blogluyoruz... :)





Converse All Star Shoes Models 2013- Hi ladies and gentlements today i will introduce you with hottest Converse All Star Shoes  ever! Converse All Star shoes are mostly preferred by rockers and those who listents punk, metal. I can say that Converse All Star Shoes doesn’t go along with rocker stylish but they are really good with casual wearing. You can obtain Converse All Star Shoes from Converse’s own online shopping store or other online shopping stores.You may ask the reason of the numbers on Converse shoes. I wrote numbers to learn your favorite Converse All Star Shoe

aksesuar moda

Posted by mam at
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Yaşam hayatın bir parçası.Yaşamı blogluyoruz... :)



İnsan soyunun devamını sağlayan yegane varlık olan kadın, Tanrı’nın ona emanet ettiği cana, bedeninde hayat veren kutsal bir taşıyıcıdır.İnsan, dünyaya gelinceye dek kadına bahşedilmiş bir emanettir. Ve Tanrı bu kutsal emaneti taşıması için, kadını seçmiştir. "O" müthiş bir sığınak, mükemmel bir koruyucu, karşılıksız sevgi ve sadakatin ifadesi, sonsuz bağlılığın simgesidir. Kadının tarifsiz ışığı ve sonsuz gücünden esinlenen Assos,"Kutsal Emanet" adını verdiği bu özel tasarımı Pırlanta tutkunları ile buluşturuyor… "Anneler, dokuz ay karnında taşıdığı çocuğunu şimdi de elinin üstünde taşısın diye; çünkü anneler çocuklarını hep el üstünde tutarlar!...” sloganıyla ürettikleri yeni koleksiyonu ve dahası için tıklayın..

Paris Hilton abartılı giyinmeyi seven 20'li yaşlarda bir kadın bunu artık bilmeyen yok! Ben Zuhair Murad'ın elbisesine üzüldüm. Modelin üzerinde aksesuarsız kullanıldığında nasıl, bir de Paris'in üzerindeki duruşuna bakın! Resmen hediye paketine benzemiş. Asaletten eser yok! Paris'e not: Biliyorum saç bantları çok moda ama hem plajda, hem günlük yaşamda hem de şık bir elbiseyle takabilmek için bu ısrarın sebebi ne? Biraz mola lütfen..

Yaz geldi diye sevinip sonra bu sıcakta çalışılır mı diye üzülenlerdenim ben! Tuhafım işte ne yapayım! Yaz sıcaklarından korunmanın ilk şartı yüksek faktörlü güneş koruyucusu kullanmak ikincisi ise tabi ki şapka. Ben her türlü şapka severim ama ünlüler arasında bu aramodası var. Bilginize.. Reese wirherspoon - Jake Gyllenhaal Jennifer Aniston - Drew Barrymore Megan Fox - Gisele Bundchen Shenae Grimes - Lindsay Lohan
Armani iç giyim reklamları için verdiği pozlarla gündemi meşgul eden Victoria Beckham kendi kış koleksiyonuna ait siyah mini elbiseyle görüntülenmiş. Başında ise son aylarda vazgeçilmezi olan saç bandı var..

Paris Hilton, Doug Reinhardt ile istikrarlı bir ilişki sürdürerek herkesi şaşırtıyor. Yakın zamanda bir bebek haberi de bekliyorum ben! Neyse onların mutlu mesut pozlarından çok Paris'in tüllü tacı dikkatimi çekti benim. Son zamanlarda saç aksesuarı olmadan sokağa çıkmayan Paris Hilton sürekli dikkat çekmeyi başarıyor..
Geçen haftayı siyah - beyaz elbiselerle noktalamıştım. Bu haftayı ise beyaz elbisesini siyah aksesuarlarla süsleyen Kim Kardashian ile açıyorum! Kim Kardashian'ı hiç sevmesemde şapkasına bayıldım!

Aksesuarlara mı baksam yoksa modele mi bilemedim..
Yaz demek aksesuar demek! Rengarenk kolyeler, küpeler, bilezikler, taçlar demek! Accessorize ve Juicy Couture'da birbirinden renkli aksesuarlar gördüm. Kendinizde yapabilirsiniz. İlham olsun.. Accessorize 32 Euro - 30 Euro Accessorize kolye 12 Euro - Bileklikler 8 Euro Juicy Couture 178$, 52$, 48$ Juicy Couture 68$

Bu hafta Drew Barrymore'a bir şeyler oldu! Yeni bir film ve birbirinden şık hallerde arzı endam eden küçük bir kız çocuğu olarak döndü aramıza! David Letterman'ın showuna Giambattista Valli'nin 2009 kış koleksiyonuna ait siyah bir elbise ve Giuseppe Zanotti'nin 650$'lık ayakkabılarıyla katılmış. Saçı ve makyajı yine çok güzel. En hoş detay ise bu yazın favorisi olan çiçek küpeleri..

Malum 2009 yazında saç aksesuarları çok moda. En çok ta taçlar. Bir arkadaşım için yaptırdığım lohusa tacını paylaşmak istedim sizlerle.ahası var. İsterseniz kendinize, isterseniz hamile olan bir yakınınıza alabilirsiniz. Sadece taç değil toka, anahtarlık ve takı da yapıyor Bilun. Aklınızda olsun..

Valentino'nun 2009 İlkbahar - Yaz ayakkabı ve çanta koleksiyonunda gül'ün etkisi açıkça hissediliyor.. Valentino sandaletler 575 Euro Valentino 1950 Euro Valentino 2395 Euro Valentino 2595 Euro

Hotiç 2009 İlkbahar - Yaz'ı için yine çok şık ve rengarenk bir koleksiyon hazırlamış. Koleksiyonun tamamı unlar benim seçimlerim. Krem rengi çanta için keşke benim olsa diyorum..

Kıyafet modası değiştikçe gözlük modası da haliyle yenileniyor. Çok büyük, yüzü tamamen kaplayan, maske görünümündeki gözlükler bu yazında favorisi. Lindsay Lohan, Rihanna, Sienna Miller ve Jennifer Aniston benim gibi iri güneş gözlüğü seviyor..
Saç bandı, taçlar, tokalar bu yaz çok moda. Ama bunun yanın sıra klasikleşen fötr şapkalarda rağbet görmeye devam ediyor. Madonna, Miley Cyrus, Reese Witherspoon ve Mischa Barton yaz sıcağında şapkasız çıkmayanlardan!

Saç aksesuarlarını çok sevdiğimi daha önce defalarca söyledim. Bu trend'in öncüsü bana göre Mischa Barton. Moda ikonumuz Victoria Beckham'da bu modayı destekledi. Rüküşlüğü elden bırakmayan Paris Hilton'da takmaya başladığına göre biz hala niye duruyoruz!!! Yada ben hala niye duruyorummm..

Yelpaze deyince aklıma Bülent Ersoy geliyor benim. Louis Vuitton'un yüzlerce dolarlık bu kokoş modellerini sanırım Türkiye'de sadece o kullanır. Yanılıyor muyum!!

Bu fotoğraf bu yaz'ın özeti gibi olmuş.Teşekkürler Louis Vuitton..
Ben bu fotoğraftaki herşeyi sevdim.. İçimde kalmasın diye de sizinle paylaşmak istedim.. 2009 Yaz'ı için seçtiklerim.. Kısaca hayallerim ve ben.. 1) D&G 1075$ - 2) Loeffler Randall 450$ - 3) Zero + Maria Cornejo 375$ 1) Dior 1075$ - 2) Louis Vuitton 2740$ - 3) Louis Vuitton 3360$ - 4) Louis Vuitton 380$ - 5) Marnı clutch 520 E 1,2,3) Fendi 165$, 4,5) Juicy Couture 48$ - 52$


Malum bu yıl saç aksesuarları çok moda. Ünlü şapka tasarımcıs2009 yaz koleksiyonundan bir kaç model seçtim size. Takın, takıştırın...

Ana Beatriz Barros'un Accessorize 2009 yaz koleksiyonu için verdiği pozlar muhteşem. Bol aksesuarlı bir yazın bizi beklediğinin resmidir bu kareler. Tak takıştır, giy yakıştır :)