TopBottom
Soru ve görüşleriniz için : e10mami@hotmail.com

Marios Schwab Londra Moda Haftası

Posted by david at 11 Mayıs 2010 Salı
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Gelenekçi ve fütürist iki etiket Daniel uygulanan, ancak o mükemmel denge olarak iki görür. darbe gelecek ve parmağını bir keskin göz ile o her yerde önde 'kurşun moda trend analisti s moda kazık fashionisers yardımcı olur. Bu geç-2000'lerde kredi krizinin eninde sonunda moda için iyi olacaktır inanan Daniel geleneksel değerleri topraklanmış moda bir geleceği görüyor; lüks moda yine sadece tahrik etiket olma aksine kaliteli üretimi temsil gelir nereye.
1. Marios Schwab Londra Moda Haftası yaptığı İlkbahar / Yaz 2009 piste kesit bikini trendi tek omuzlu bikini ile evlendi. Ayrıca Yaz kullanır Bu özel parça alarak çiçekler ne risqu? bir kız seviyeye © bikini. Bu ve kesme's altı küçük göğüslü kızlar için bu belirli bir iyi parça yapmak çemberleme.
2. Victoria's Secret onların 2008 line-up tek omuzlu bir parça alındı. Daha bunun için önemli yan kravat özetleri's, bu dikkat kapma özelliği bacaklar öne vardır kızlar için iyi bir bikini yapar.
3. Tek omuzlu tek parça bikini doğal? © L Herv kullanıldı? Max Azria İlkbahar / Yaz 2009 catwalk tarafından ama ne yazık ki hiç-nerede koleksiyondaki diğer parçaları aynı seksilik yakın. Oku kesme-away mayo için daha aşağıda
4. kendi adını Max Azria altında da yine cut-away trend ile eşleştirme catwalk aşağı tek omuzlu monikini gönderdi. Bu özel parça bir sustalı omuz ile vücudun kumaş katılmak için toka kullanmak's dikkat çekiyor. küçük göğüslü kız büyük olasılıkla onlar da siyah kumaş gerekecek bu özel kesim önlemek için parça 3 olduğu gibi, bazı iyi bakmak doldurmak.
5. değil gerçekten tek omuz tek parça bikini, onların İlkbahar / Yaz 2009 koleksiyonunda Gottex's parça aynı görsel etkisi olsa da. Bu akıllı yular Boynun da daha fazla fakat ve daha iyi destek açığa sağlar.
6. Hala 2008 adet erişiminiz varsa; Son olarak, Gucci debuted kendi sofistike onların İlkbahar / Yaz 2008 koleksiyonunun bir parçası olarak tek omuzlu tek parça bikini almak.

Kişisel Mayo Up Giyinme

Elbette, bütün mayo için olmayan herhangi bir fashioniser plajlar için içeri yüzme havuzları ve tatil eşit onlar hakkında mükemmel bronzluk kalkındırırken olarak hakkında mojitos sosyalleşme vardır; gerçekle yüzleşmek, her zaman orada ayak ıslanmasına değilsin.

no beach giyim tam accessorizing olmadan olacak İlkbahar / Yaz sezonu girin. Ve bir anahtar eğilim kullanılır? Sırf trend.

Bizi bazı etiket Herv yolu?ger tarafından sezonun en seksi bikini ve kendi etiket Max Azria ile verirken aksi cansız mayo off ayarı bir yolu olarak dik trend (1 ve 2); dayanıyordu iyi şey geçen yıl parçalar geri dönüşüm niyetinde olmadığını unutmayın. Gottex tek Ancak dışarı New York Moda Haftası's mayo modası (3) bir stand da onların altın, çiçek yular şeffaf astar on







Yaşam hayatın bir parçası.Yaşamı blogluyoruz... :)

Bu yüzden parlak neredeyse kör's - Elle Yunanistan bu ateş alır kalın, bazı çekimlerinde aşırı beachy moda. Bu şirin olsa's - yan örgü ve uyluk yüksek çoraplar özellikle bu kıyafet. Bu arada çorap Hakları zıt diz? Onlar diz pedleri akla - harika bir yoldur ince bir sportif bir görünüm yaratmak için arayın.

Etiketler:e10mami.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder