TopBottom
Soru ve görüşleriniz için : e10mami@hotmail.com

DÜNYA VE YAŞAMAK O KADAR GÜZELKİ SEN O GÜN OLACAKMISIN

Posted by david at 18 Nisan 2020 Cumartesi
Share this post:
Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Yahoo Furl Technorati Reddit

Yaşam hayatın bir parçası.Yaşamı blogluyoruz... :)

Dünya ve yaşamak o kadar güzelki tarif edilemez.....


Hayat ne olursa olsun nasıl olursa olsun herşeye rağmen çok güzel . Gün gelicek bu güzelliği bir virüs salgını gelecek ve bozacak deseler birçoğumuz hadi ordan derdik.

Bugün geldiğimiz nokta maalesef bu ,çok ciddi insan sağlığına zarar veren ve bizi öldüren bir virüsle karşı karşıyayız.Evlerimizden dışarıya çıkmaz olduk ,evden dışarıya çıkamama süresi artıkça pisikolojimiz bozulmaya başladı ve şimdi ne olacak sorusunu kendimize sürekli sormaya başladık.

Şu dönemde birey olarak üzerime düşen en önemli görevin evden dışarı çıkmamak olduğunun gördük fakat bu durumu kavrayamayan insanlar olduğu görüldü ciddiye almamak farkına varamamak ve cahillik bu virüsü yenme noktasında maalesef bizleri sınıfta bıraktı.


Bu dönemleri bir şekilde atlatacağız burda önemli olan az zararla bu beladan kurtulmak ve bunu başaracağız inancımız ve zekamız bunun üstesinden gelecek yine güzel mutlu  günlere geleceğiz  yaz tatillerimiz başlayacak denizin mavinin tadını çıkaracağız yine bisikletlerimizi alıp sahilde turlar atacağız düğünlerimiz olacak halaylar çekeceğiz merak etmeyin bunlar olacak fakat sen o gün olacakmısın bunu istiyorsan evinde kal mutlu günlere merhaba de....

0 yorum:

Yorum Gönder